Cryolipolyse Haaglanden - Cryolipolyse Haaglanden | ACCES BARS

Een reset voor je hoofd

Access Bars®

Wat is het?

Access Bars zijn 32 energiepunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Deze 32 energiepunten worden Bars genoemd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Iedere Bar staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je Bars die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc. Dit is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, ideeën en overtuigingen los te laten.

Maak een afspraak

Wat gebeurt er?

Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen en aangekleed op de behandeltafel, terwijl degene die jou behandelt de 32 punten op je hoofd in een bepaalde volgorde en een bepaalde tijd zachtjes aanraakt. Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte.
Deze ruimte die ontstaat, kan je gebruiken om eindelijk het leven te gaan leiden waar je naar verlangt. Als je je Bars laat nalopen, is het alsof de delete-knop van de computer indrukt.
Zie de Bars als de harde schijf van je computer. Het is letterlijk alles wat je hele leven hebt opgeslagen. Het nalopen/runnen van de Bars verwijdert de bestanden en programma’s zodat ze niet langer in jouw leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen.
Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval verandert het je hele leven.

Alleen jij kan los laten waar je bereid bent om los te laten.

Cryolipolyse Haaglanden - ACCESS BARSCryolipolyse Haaglanden - ACCESS BARS
Cryolipolyse Haaglanden - ACCESS BARS

Kosten:

1 behandeling duurt 60 tot 75 minuten en de kosten hiervan zijn € 75,00 per sessie.

Maak nu een afspraak

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!