Cryolipolyse Haaglanden - Over ons

Wil jij ook een slanker figuur?

Over ons

Mijn naam is Sylvia en ben de trotse eigenaresse van Cryolipolyse & Care Haaglanden. Alle behandelingen gebeuren onder mijn persoonlijke begeleiding. Het is jouw tijd wanneer je bij Cryolipolyse & Care Haaglanden bent.

Maak een afspraak

Bij Cryolipolyse & Care Haaglanden is het volgende mogelijk:

  • Access Bars is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, ideeën en overtuigingen los te laten.
  • Cryolipolyse, het alternatief voor liposuctie. D.m.v. bevriezing worden hardnekkige vetophopingen definitief verwijderd op diverse zones zoals, buik, love handles, armen, onderkin, benen.  
  • Sylvia's Combi Cupping


 

Uit eigen ervaring kan ik veel vertellen over deze behandelmethodes.
 
Mijn passie voor het coachen en begeleiden van mensen kan ik hier helemaal kwijt en ik gun jou het geluk van een fit en mooi lichaam, waarin jij jezelf prettig voelt.
Ik bied je naast een behandelplan een handvat aan waar je de komende tijd alles in kwijt kunt: vertrouwen, gezondheid, geluk, succes en bovenal een prettig gevoel waarbij je jezelf op je gemak voelt.

Het enige wat je hoeft te doen, vul het contactformulier in. Je kunt mij ook bellen of appen om een afspraak te maken. Ik zal altijd proberen binnen 24 uur te antwoorden. Want ik weet uit eigen ervaring, eenmaal de knoop doorgehakt begin je het liefst zo snel mogelijk. 
Bel, app of mail me en maak vandaag die stap die je leven gaat veranderen!
 

Cryolipolyse Haaglanden - over

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!