Cryolipolyse Haaglanden - Cryolipolyse Haaglanden | Straight Away

Straight Away maakt afvallen leuker, lekkerder en makkelijker

Straight Away Programma Rijswijk

Wil je snel en makkelijk afvallen? Je huidige eetpatroon helemaal doorbreken en resetten?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit is het adres voor Rijswijk, Den Haag, Delft, Nootdorp, Wateringen en het Westland om je streefgewicht te behalen en te blijven! Straight Away bestaat uit verschillende warme en koude maaltijden. Deze producten zorgen voor alle noodzakelijke vitamines, mineralen en voedingsstoffen. 

Maak een afspraak

Hoe werkt het om op gewicht te komen en te blijven? 

In ons kennismakingsgesprek bespreken we welk programma het beste bij je past. Een Straight Away maaltijd staat gelijk aan één volwaardig maaltijd. Ieder product bevat alle voedingsstoffen, vitamines en mineralen wat je nodig hebt per maaltijd. Je kan ervoor kiezen om voor 4 producten per dag  of 3 producten + een koolhydraatarme maaltijd te gaan. 

Als je kiest voor 4 producten, krijg je dus ongeveer 800 calorieën per dag binnen. Dit lijkt weinig, maar door de samenstelling van de producten ervaar je geen honger. En omdat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt, is er geen sprake van een crashdieet. 

Je komt wekelijks om te wegen, producten af te nemen en de week door te nemen. Het wekelijkse moment duurt ongeveer 20 minuten. En uiteraard te bespreken wat er de komende week staat te wachten. Tussendoor ben ik altijd bereikbaar via de Whatsapp voor vragen, ondersteuning etc. De coaching is geheel gratis bij afname van minimaal 21 Straight Away producten per week. 

Als jij helemaal happy bent, je streefgewicht hebt gehaald en de kracht hebben om weer op te gaan bouwen, gaan we langzaam de producten vervangen door gewone voeding en leer ik je hoe je de verloren kilo’s kan behouden. 
Hierbij wordt je nauwlettend in de gaten gehouden wat er gebeurt met je lichaam zodat we geen jojo effect gaan krijgen. Daarna mag je altijd nog langs komen voor een controle kosteloos.

Ik weet het. Het gaat niet altijd vanzelf en het afslanken kan heel pittig zijn. Maar daarom ben ik er als jouw coach om jou te ondersteunen. Ik ben er altijd voor je. Zeker met moeilijke momenten, maar ook met leuke, mooie momenten. 

Cryolipolyse Haaglanden - straightaway

Kennismakingsgesprek

Voordat je begint met het programma Straight Away, hebben we eerst een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen en brengen we je lichaamssamenstelling in kaart. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur a 3 kwartier. We gaan hierin bespreken wat je doelen zijn en hoe we die gaan halen. Wat je motivatie is, eventueel je valkuilen. Voor dit gesprek zijn de kosten éénmalig € 25,00.

Goodmorning programma Start nu met Straight Away

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!